Dom za starije osobe ksaver

O nama

Ustanova smo koja primjenom svojih znanja i vještina ostvaruje prepoznatljivu kvalitetu socijalnih usluga pružajući osobama starije životne dobi osjećaj zadovoljstva, prihvaćenosti i sigurnosti. Želimo i dalje biti ustanova koja u fokusu svoga djelovanja ima prvenstveno čovjeka i njegove potrebe. Uvažavanjem osobnosti svakog korisnika, njihovih individualnih potreba, suradnjom sa članovima njihovih obitelji i prijatelja, unapređenjem socijalnih usluga, kontinuiranom edukacijom, možemo ostvariti svoj cilj.

Vizija i misija

Stalna i kontinuirana skrb za starije osobe pružanjem kvalitetnih usluga u okviru stalnog smještaja. Svojim korisnicima pružamo 24-satnu medicinsku i socijalnu skrb, štitimo njihovu privatnost i čuvamo ljudsko dostojanstvo i u trećoj dobi.

Posao ćemo obavljati profesionalno, savjesno i na dobrobit korisnika, kako sadašnjih, tako i budućih. Uzimamo u obzir mišljenja i potrebe naših korisnika i zajedničkim snagama donosimo odluke koje utječu na naš svakodnevni život i suživot.

Misiju Doma ostvarit ćemo pružanjem usluge smještaja i dostave obroka gdje kroz najbolju uslugu i zadovoljstvo boravka možemo postići da se naši korisnici osjećaju kao kod kuće.

Organizacijske jedinice

Poslovi socijalnog rada, radne terapije, financijsko-računovodstveni i administrativni poslovi obavljaju se pod neposrednim rukovođenjem ravnatelja Doma.

  • Odjel socijalnog rada, radne terapije i izvaninstitucijskih usluga
  • Odjel pojačane njege i zdravstvene skrbi korisnika
  • Odjel prehrane
  • Odjel održavanja
  • Odjel računovodstvenih i općih poslova

Zadnje objave

ARHIVA